Bun venit pe platforma RMD Vrancea!

―21 Feb 2019 00:01 Baisan Remus Cristy (membru)

România Modernă și Demnă este o construcție politică nouă, cu o doctrină a românilor și nu „de stânga” sau „de dreapta”, construită pornind de la situația reală și problemele actuale ale României. Vrem să corectăm tot ceea ce a distrus clasa politică în ultimii 27 de ani. Vrem să instaurăm în România adevărata democrație directă la care cu toții am sperat în 1989, dar care până în prezent nu s-a materializat. România nu trebuie sa mai fie condusa niciodata de „partidul unic” și nici în dispreț față de cetățeni. Românii nu mai pot fi mințiți. Emanațiile vechiului regim comunist trebuie să dispară pentru totdeauna.

Sunteți acum și dumneavoastră aici pentru a vă alătura eforturilor românilor de a reconstrui o altfel de societate. Suntem împreună pentru a da României o altfel de clasă politică. Vom acționa împreună pentru a da României un partid capabil să facă o revoluție prin vot la viitoarele alegeri. Un partid care să fie garantul implementării principiilor cu adevărat democratice în România. Doar că, pentru a fi în măsură să facem asta, este nevoie să construim împreună un partid de 51% care să trimită acasă  clasa politică actuală, urmașă directă a fostului sistem comunist. 

Acest model de partid a fost realizat cu succes în multe alte țări și trebuie să fie realizat și în România. Este singura șansă reală pe care țara noastră o are pentru a-și recăpăta demnitatea și pentru a  fi parte din lumea modernă.

Acum sunteți și dumneavoastră parte din acest efort al patrioților români. Felicitări!

Comentarii

1 comentarii
  • Eav8V9V9 (membru)
    09 Mar 2019 09:16
    Impreuna schimbam regulile jocului!

Comentarii

1 comentarii
  • Eav8V9V9 (membru)
    09 Mar 2019 09:16
    Impreuna schimbam regulile jocului!
© 2019 - Partidul România Modernă și Demnă